Till startsidan! Om denna sida Skicka in din berättelse! Bli prenumerant! Stöd oss! Länkar
 
 
L   -    Ledv��rkTill användarberättelser - startsida
A | B | C | D | E | F | G | H | I | J | K | L | M | N | O | P | Q | R | S | T | U | V | W | X | Y | Z | Å | Ä | Ö
 
 

Kerstin Klasén, Förskolelärare
Använda produkter/behandling: Lignisul MSM
Utdrag: Innan MSM så hade jag återkommande värk i handleder och vrister. Kände av vristerna speciellt på morgonen. Handlederna hade jag ibland lindade för att det skulle hjälpa mot smärtan. När jag började ta MSM så upptäckte jag att efte... Läs mer!

Camilla Larsson, Vårdare
Använda produkter/behandling: Lignisul MSM
Utdrag: Innan jag provade MSM så var jag trött, hade jätteont i ryggen och handleder. Jag hade också magkatarr. MSM har gjort att jag inte har så ont i ryggen och handleder längre. Magkatarren har blivit bättre. Svider inte lika mycket lä... Läs mer!

Rahma Musse Ali, Vårdare
Använda produkter/behandling: Lignisul MSM
Utdrag: Innan MSM hade jag svullnad och smärta i axlar, trötthet speciellt på kvällen. När jag började med MSM så försvann svullnaden och smärtan och jag har blivit piggare än innan. Det tog två veckor att få effekten och jag tycker MSM ä... Läs mer!

Inga Lill Nyström, Arbetar i äldreomsorgen
Använda produkter/behandling: Lignisul MSM
Utdrag: Jag var mycket trött, värk i fingerlederna, dålig balans på morgonen, tappade ofta saker, blev lätt arg. Enligt andra var jag alltid arg. MSM har gett mig bättre greppförmåga. Nu kan jag skala morötter och potatis. Orkar vara vake... Läs mer!

Lisa Blomqvist, Pensionär
Använda produkter/behandling: Lignisul MSM
Utdrag: Jag hade mycket svårt att gå på grund av cirkulationsbesvär i benen, artros i knäna, förstörda diskar i ryggen, muskel- och ledvärk i hela kroppen. Det var en prestation att ta en kort promenad och all ork var oftast förbrukad för... Läs mer!

Inger Nilsson
Använda produkter/behandling: Lignisul MSM
Utdrag: Jag hade besvär med leder i händer, axlar och knän. Plus muntorrhet. Jag har blivit av med alla mina besvär plus att jag känner mig mycket piggare rent allmänt. På längre sikt har jag också märkt en bättring i ryggen. Det tog tre ... Läs mer!

Carina Lundh-Black, Management assistant
Använda produkter/behandling: Lignisul MSM
Utdrag: Innan jag provade MSM hade jag ont i alla leder, särskilt vid dåligt väder (vinter, höst). Kunde knappt gå ur sängen på morgonen - tog ett tag att "komma igång". När min värk satte in fick jag äta antiinflammatoriska tabletter. MS... Läs mer!

Laila Sjölin, Sjukpensionär
Använda produkter/behandling: Lignisul MSM
Utdrag: Innan jag började ta MSM så hade jag ofta värk och stelhet i leder och inflammationer. Tog värktabletter + magmedicin. MSM har hjälpt mig bli mycket piggare och få mer energi. Behöver därför ej ta så mycket medicin. Det tog ungefä... Läs mer!

Eva Igheden
Använda produkter/behandling: Lignisul MSM
Utdrag: Innan jag testade MSM så led jag av ständig värk och svullna leder, morgonstelhet, orolig sömn och en förlamande trötthet. MSM har tagit bort toppen av min värk. Lite mindre stelhet på morgonen. Tidvis mycket bättre sömn. Trötthet... Läs mer!

Siv Nilsson, Undersköterska
Använda produkter/behandling: Lignisul MSM
Utdrag: Innan jag provade MSM var jag ofta förkyld, hade ont i lederna och hade hjärtklappning. Sov också dåligt. Nu när jag tar MSM så är jag inte längre förkyld, har inte ont i lederna. Hjärtklappningen är borta. Sömnen är bättre. Det t... Läs mer!

Henrik Johansen, Ridtränare
Använda produkter/behandling:
Utdrag: Jag har sett Alavis MSM hjälpa hästar med problem som ledsmärtor och muskelömhet. Dessa hästar har även fått väsentligt mera energi. En annan viktig iakttagelse är att MSM hjälper till att förebygga träningsvärk. På grund av l... Läs mer!

Ebbe Larsson, Ingenjör
Använda produkter/behandling: Lignisul MSM
Utdrag: Jag har lidit av böjveckseksem, torr hud och blödande sår över hela kroppen. Uttorkade ömmande leder. Nedsatt syn. Kraftigt elöverkänslig, vilket har gett ovan listade symtom. Vid kraftig exponering reagerar kroppen med influensal... Läs mer!

Ulla-Karin Sjöberg
Använda produkter/behandling: Ionosil Kolloidalt silver, Lignisul MSM
Utdrag: Direkt när jag provade kolloidalt silver märkte jag hur pigg jag blev. Detta har jag sett också hos andra som tagit det. Jag har gett bort eller sålt en del silver till andra, och alla har varit positiva. En del väldigt positiva. ... Läs mer!

Anita Hegardt
Använda produkter/behandling: Lignisul MSM
Utdrag: Jag är 62 år. För ett år sedan började jag använda MSM för mina ledbesvär, jag hade bl a tennisarmbågar och knäproblem. De senaste fem åren hade jag haft stora problem med att gå i trappor. Vi har tre våningar i vårt radhus så det... Läs mer!

Helén Sjöstedt
Använda produkter/behandling: EMS salva, Ionosil Kolloidalt silver, Lignisul MSM
Utdrag: Hör och häpna, jag hittade den första informationen om Lignisul MSM på vårdcentralen!?!? Det var en artikel i en tidning, och den handlade om att MSM skulle kunna hjälpa vid Sjögrens syndrom. Detta är faktiskt lite kul tycker jag ... Läs mer!

Gert Wallin
Använda produkter/behandling: Lignisul MSM
Utdrag: Jag är en man på 68 år som har haft kroppsligt arbete i hela mitt liv plus att jag varit brandman på deltid. Efter min pension fick jag ont i mina axlar, armbågar, nacke och rygg. Jag ville inte acceptera detta därför att jag vari... Läs mer!

Margareta Lindell
Använda produkter/behandling: Ionosil Kolloidalt silver, Lignisul MSM
Utdrag: Jag har en sjukdom som heter Pustulosis Palmo Plantaris förkortas till PPP. Det är troligtvis en släkting till Psoriasis. Den yttrar sig som varfyllda blåsor inuti handflatorna och under fötterna. Blåsorna försvann spontant efter ... Läs mer!

Lenamaria Brunhoff
Använda produkter/behandling: Ionosil Kolloidalt silver, Lignisul MSM
Utdrag: Jag har använt era produkter Ionosil - kollodialt silver och MSM sedan september 2004. Jag är mycket piggare, har mindre värk i lederna och har inte varit förkyld sedan jag började ta preparaten. Jag är socionom och diakon i svens... Läs mer!

Sara Brandt
Använda produkter/behandling: Lignisul MSM
Utdrag: Jag har länge tänkt bli återförsäljare utav era produkter eftersom att jag anser dem vara så pass värdefulla för mänskligheten att de behöver komma ut mer och bli mer kända än vad de är. Jag rekommenderar MSM för alla som jag känn... Läs mer!

Bente Solvang
Använda produkter/behandling: Lignisul MSM
Utdrag: Mitt navn er Bente Solvang og jeg bor i telemark, Norge. Er bruker av Lignisul MSM, noe som har gitt meg et nytt liv. Var sykemeldt i nesten 2 år med muskel- og ledvärk da jeg fikk prøve MSM av en venn. Virkningen kom etter ca 1 u... Läs mer!

Kristina Wallin
Använda produkter/behandling: Ionosil Kolloidalt silver
Utdrag: Vår fem-årige son fick Borrelia i slutet av april i år. Han fick ett "eritema migrante" (kan ej detta på svenska) efter ett fästingsbett, som fick oss att misstänka Borrelia. En test i slutet av maj visade att han hade börjat bild... Läs mer!

Carina X
Använda produkter/behandling: Ionosil Kolloidalt silver, Lignisul MSM
Utdrag: Har har av och till använt era produkter och även skrivit till er tidigare om effekterna. Min hunds allvarliga eksem har botats (testade silver och msm som en sista utväg innan avlivning återstod). Själv har jag under många år haf... Läs mer!

Årebo, Pensionär (2011-08-12)
Använda produkter/behandling: Zonterapi
Utdrag: Jag är en man på 82 år som är bra form och jobbar alltid med någonting varje dag. Jag är alltid på gång med någonting och det tycker jag är roligt. I ungdomen sysslade jag som andra ungdomar med olika idrottsliga grenar såsom l... Läs mer!

Britt-Marie Bmth, VVS-säljare från Upplands Väsby (2011-08-22)
Använda produkter/behandling: Lignisul MSM, Ionosil Kolloidalt silver
Utdrag: Jag använder kolloidalt silver från företaget Ion silver vid influensasymtom såsom ont i halsen, maginfluensa, ytliga hudskador och ont i öronen. Silvret går att köpa i hälsokostbutiker. Jag brukar använda en sprayflaska för att s... Läs mer!

Titti Långstrump (2011-11-08)
Använda produkter/behandling: Jordning
Utdrag: Jag har nu jordat mig i 4,5 veckor och upplevt fantastiska saker som jag listar nedan utifrån kroppsdelar/funktioner: Hjärna Hade tidigare yrselattacker, hjärndimma, kognitiva problem, förvirring, koncentrationssvårigh... Läs mer!

Kjell Hempel från Upplands Väsby (2012-08-21)
Använda produkter/behandling: MSM, Vitamin C
Utdrag: Jag jobbar som utbildningsledare i en skola som förmedlar tekniska utbildningar. Jag är 66 år. Jag har mått ganska bra genom åren men sista tiden (cirka sex år tillbaka) har stelhet och smärtor i kroppen smugit sig på mig. När jag... Läs mer!

Kerstin Andersson från Malmö (2016-12-10)
Använda produkter/behandling: Traditionell Kinesisk Medicin (TCM), Akupunktur - värme (moxa)
Utdrag: Jag kom till Sam i april 2016 med färdtjänst. Då hade jag artros i nästan hela kroppen, diskbråck i nacken, reumatoid artrit och psoriasisartrit i fingrar, höger hand och vänster fot samt gikt i den ena handleden. Jag var så trött... Läs mer!

Roger Strömberg (2016-10-12)
Använda produkter/behandling: Atlaskotan, ATLANTOtec
Utdrag: Jag har haft problem som heter duga i många herrans år. I början på 70-talet råkade jag ut för en bilolycka och fick sy en 140 stygn i skallen, slog av käkbenet och bröt armen på flera ställen. Jag var mycket illa däran, men dom k... Läs mer!

Lilian Andersson, Förtidspensionär från Malmö (2018-08-27)
Använda produkter/behandling: Traditionell Kinesisk Medicin (TCM), Värmeakupunktur (Moxa)
Utdrag: Jag är 76 år och blev förtidspensionär på grund av problem med ryggen och hjärtat. Under lång tid har jag lidit av värk i höger höft och i båda knäna. Detta har gjort att jag har haft svårt att både stå och gå. När jag går på stan... Läs mer!

Ingegärd från Helsingborg (2019-09-12)
Använda produkter/behandling: Kosttillskott - allmänt
Utdrag: Ingegärd, 70, från Helsingborg har varit lantbrukare hela livet vilket har inneburit en mängd olika typer av påfrestande arbete som till exempel halmlastning. Trots att Ingegärd på senare tid har dragit ned på tempot med de mer be... Läs mer!

 
Copyright © 2000-Talets Vetenskap  |  Webredaktör