Till startsidan! Om denna sida Skicka in din berättelse! Bli prenumerant! Stöd oss! Länkar
 
 
Bli prenumerant!

Sidan med användarberättelser drivs av tidningen 2000-Talets Vetenskap - en av Sveriges mest spännande populär-vetenskapliga tidskrifter, laddad med kontroversiell och nedtystad kunskap, aktualiteter och angelägen debatt om medicin och hälsa. I varje nummer finns artiklar om de verkliga sambanden mellan miljö, livsstil, legala gifter och sjukdom - fakta som Du inte hittar någon annanstans. Allt presenterat i vacker redaktionell miljö som väcker läslust och eftertanke.

Här blir du medlem/prenumerant och få tidningen 2000-Talets Vetenskap direkt hem i brevlådan. I medlemsavgiften, som är 230 kronor för år 2016 så ingår de fem nummer av tidningen som kommer ut under året. Efter att du skickat din beställning nedan får du en tidning från 2014/15 för 19 kr jämte ett inbetalningskort. När du har betalat börjar ditt medlemsskap gälla.

Alla priser på hemsidan är desamma för alla nordiska länder. För priser utanför Norden tillkommer extra tillägg för porto.

För att bli medlem/prenumerant fyll i formuläret och klicka på "skicka". Obs telefonnummer är obligatorisk uppgift. (Har du hemligt nummer och inte vill uppge det så ring och beställ istället).

   
Förnamn  
Efternamn  
Adress  
Postnummer  
Ort  
Telefon  
(E-post)  

 
Copyright © 2000-Talets Vetenskap  |  Webredaktör