Till startsidan! Om denna sida Skicka in din berättelse! Bli prenumerant! Stöd oss! Länkar
 
 
Om användarberättelser

Föreningen 2000-Talets Vetenskap startade denna hemsida under 2011. Sidan bygger på ett arkiv över berättelser med personer som har förbättrat eller besegrat sina kroniska sjukdomar, åkommor eller andra besvär tack vare att de tagit egna beslut och vänt sig till andra naturliga behandlingssätt och produkter än vad skolmedicinen kan erbjuda.

På denna sida kommer besökare att, i ett första skede, kunna söka efter en sjukdom/diagnos och se och läsa om deras erfarenheter.

För att sidan ska bli det verkliga hjälpmedel som vi hoppas så bygger den på din medverkan. Är ni terapeuter, läkare eller återförsäljare så har ni säkert erhållit många tacksamma brev från nöjda patienter/kunder som ni hjälpt eller som har använt sig av era produkter. Låt oss ta del av dessa erfarenheter och göra dem tillgängliga för alla!

Vi garanterar vederbörlig sekretess - en överenskommelse med patienten/kunden om under vilka former denne vill synas på hemsidan sker innan vi lägger ut berättelsen.

Kontakta webbredaktör på mail om du vill skicka in användarberättelser eller bara har synpunkter.

Är du själv patient/kund och har en intressant berättelse som du vill dela med dig av, kan du läsa mer om hur du skickar in den här.

 
Copyright © 2000-Talets Vetenskap  |  Webredaktör