Till startsidan! Om denna sida Skicka in din berättelse! Bli prenumerant! Stöd oss! Länkar
 
 
Länkar

Här länkar vi till andra platser med användarberättelser från människor som har använt naturliga produkter.

Webbsidor

earthclinic.com Earth Clinic är en engelskspråkig sida som säger sig utgöra världens största register med naturliga botemedel. Här hittar du tusentals berättelser från människor. Du kan söka på sjukdomar eller naturliga medel.
articles.mercola.com Dr Mercola är en världkänd inom naturlig hälsa. I hans artiklar om olika hälsoproblem följer ofta hundratals kommentarer med erfarenheter från besökare på hans sida.
curezone.org Curezone startades i Norge men har sedan vuxit till en internationell sida. Sidan skapades för att tillåta fritt flöde av information med fokus på att utbilda i stället för att medicinera. Här finns en fri diskussion om alternativ och komplementär medicin. Sidan är privatägd av en grupp entusiaster från Europa.
treato.com Enormt register över användarberättelser som dock även inbegriper receptbelagda mediciner. OBS! Databasen fokuserar på intaget av specifika preparat/ämnen, inte ämnen som man har undvikit (t.ex. gluten, laktos). Den exkulderar därmed även naturliga metoder som t.ex. alternativa behandlingar, vegetarisk kost, yoga etc. Trots den skolmedicinska inriktningen finns här "miljoner poster" och många handlar om t.ex. vitaminer och mineraler (som dock beskrivs i termerna "mediciner").

För att hitta resultat med naturliga ämnen (t.ex. vitaminer och mineraler) klickar du på "conditions and symptoms" i menyn längst upp, och när du får fram ett sökresultat klickar du på fliken "Vitamins", som av någon anledning är det sammanfattande ordet för alla naturliga ämnen.

Facebookgrupper

Kolloidalt Silver 2.0 Kolloidalt Silver 2.0 är en sluten Facebookgrupp med över 50 000 medlemmar (2018). Här kan du diskutera hälsoproblem och få tips från alla medlemmar i gruppen.
Alternativmedicin.se Alternativmedicin är en sluten Facebookgrupp vars ca 6500 medlemmar (2015) diskuterar alternativmedicin.
 
Copyright © 2000-Talets Vetenskap  |  Webredaktör